RMRJ’s Appreciation Night

๐‘๐ž๐œ๐จ๐ฅ๐ž๐ญ๐จ๐ฌ ๐Œ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข๐๐ข๐ฌ๐œ๐ข๐ฉ๐ฅ๐ข๐ง๐š๐ซ๐ฒ ๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐š๐ซ๐œ๐ก ๐‰๐จ๐ฎ๐ซ๐ง๐š๐ฅ (๐‘๐Œ๐‘๐‰) ๐ก๐จ๐ฅ๐๐ฌ ๐€๐ฉ๐ฉ๐ซ๐ž๐œ๐ข๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐๐ข๐ ๐ก๐ญ ๐ญ๐จ ๐ซ๐ž๐œ๐จ๐ ๐ง๐ข๐ณ๐ž ๐ญ๐ก๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐ข๐›๐ฎ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ž๐ฑ๐ž๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐š๐ซ๐ฒ ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐š๐ฅ๐ฌ

Esteemed guests attended the RMRJโ€™s Appreciation Night held last October 10, 2022, Monday, at Bayfront Hotel. The event was organized in celebration of the dedication and support given to the research journal.

The Recoletos Multidisciplinary Research Journal (RMRJ) is the official multidisciplinary journal of higher education research of the University of San Jose-Recoletos.

The special event was also organized in celebration of RMRJโ€™s achievement of being accepted for indexing by Scopus, the indexing identity recognized as the most respected platform for the analysis of peer-reviewed literature in the world. USJ-R is now included in the list of Philippine-based universities with Scopus-indexed journals alongside the University of the Philippines System, Ateneo de Manila University, De La Salle University Manila, University of Santo Tomas, and University of Science and Technology of Southern Philippines.

Standing from left to right – Rev. Fr. Antonio S. Limchaypo, OAR (VP-Administration), Rev. Fr. Eduardo S. Celiz, Jr., OAR (USJ-R President), Dr. Nilo Bugtai (RMRJ Editor-in-Chief), Dr. Juanito Aliรฑo Jr. (former Research Director), Mr. Englevert P. Reyes (CPRDS Director), and Rev. Fr. Leo G. Alaras, OAR (VP Academics & Research)

For their extensive contribution to the growth of RMRJ, awards were given to former research directors Dr. Juanito Aliรฑo Jr., Dr. Agnes Sequino, and to the Editor-in-Chief of the journal, Dr. Nilo Bugtai. Surprise awards were also given to unsuspecting individuals to honor their devotion to the work they do for the journal.

In her words of gratitude, Dr. Jessica Avenido, Managing Editor of RMRJ, recognized the contribution of the USJ-R Administration, the Associate Editors, Peer-reviewers, Language and Reference Editors, and the Editorial Staff in helping the journal become what it is today.

Dr. Avenido also gave recognition to the late Dr. Robert Padua, one of the highly respected University research consultants who played a vital role in the creation and elevation of the RMRJ.

The night was filled with a festive atmosphere as the guests mingled and celebrated the results of their hard work.


Written by Emmariel Ares | The Purveyor Correspondent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *